Netværksmøde med COOP om brug af indkøbsdata

Efter de tidligere netværksmøder om hhv sundhedsdata og bildata er turen nu kommet til oplæg og debat omkring brugen af vores indkøbsdata. På netværksmødet d. 20. august vil COOP præsentere oplæg ved Digital Direktør Morten Viktor og medlem af COOPs landsråd Torsten Arendrup. Hovedvægten dog være på den efterfølgende debat. Og som sædvanligt tager vi også en bordet rundt diskussion, hvor vi kommer ind på hvilken viden og udfordringer vi hver især sidder med.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af netværket, kan du skrive til denmark@mydata.org . Deltagelse i netværket er gratis og møderne foregår normalt centralt i København. Men deltagelse forudsætter at du har en professionel interesse relateret til MyData principperne, som de fremgår af MyData deklarationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *